Onze diensten

Een eigen website hebben in een altijd maar veranderende wereld is een uitdaging. Wat vandaag wordt aanschouwd als modern kan morgen als ouderwets gezien worden. Ieder mens is hier gevoelig voor, ook jouw doelgroep. Puntje bij Paaltje wil samen met jou kijken naar hoe we jouw doelgroep zo goed mogelijk  kunnen blijven aanspreken om jouw merk te laten groeien.

cartoon characters working on a webpage

Web development

Maatwerk of een template website, zolang het het doel bereikt is het goed! Wij kunnen voor ieder bedrijf de perfecte site maken die past bij het desbetreffende conversie doel. Hiernaast proberen wij de achterkant van de website simpel te houden zodat ook de klant zelf de website kan beheren.

UX/UI design

Door op de juiste manier user interface en user interface design toe te passen bereiken wij de gewenste resultaten voor ieder scenario.

people working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

Branding

Door duidelijk in beeld te brengen wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst beter wordt begrepen door de klant en doelgroep. Dit doen wij doormiddel van onderzoek en al opgebouwde kennis uit ervaring.

Online marketing

Wij kunnen je helpen om met jouw website meer clicks te genereren en hoger te plaatsen in de google zoekresultaten. Dit doen wij doormiddel van zoekwoord analyse en SEO optimalisatie met bijvoorbeeld Google search console.

cartoon characters working on a webpage

Bekijk ons portfolio

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Stuur ons gerust een bericht! we houden van een uitdaging.