ZFFRN

https://zffrn.com/

We are critical about the status quo and strive to change perspectives. Our products are only made from nature fabrics and everything is 100%

MADE IN HOLLAND. It is time to strive to a better future in the fashion industry.

Maatwerk woocommerce webshop

ZFFRN is een kledinglijn met een unieke blik op hoe kleding ontworpen en geproduceerd moet worden. Het merk produceert elke 3 maanden een nieuwe lijn gebaseerd op actuele zaken die op dat moment spelen in de wereld. Hun focus hierbij ligt echter op de productiemethode die draait rondom gerecyclede producten zonder afval achter te laten. Dit houdt in dat zij alleen produceren op aanvraag.  

Voor ZFFRN is het dan ook van uiterst belang dat hun webshop de mogelijkheid biedt om goed geupdate te kunnen worden om nieuwe productielijnen te presenteren. De producten van ZFFRN zijn hun trots en bij het landen op de homepagina moet de gebruiker meteen kunnen zien wat hun laatste product is. Daarnaast vinden zij het ook erg belangrijk dat hun visie gedeelt kan worden met hun bezoekers, dit zijn dan ook punten die meegenomen zijn in het ontwerp.

ZFFRN kwam zelf met een moderne visie voor een nieuwe maatwerk webshop. Wij hebben de implementatie slag gemaakt binnen het WordPress CMS in combinatie met woocommerce en het Woodmart thema.

Weergave homepagina ZFFRN kleding

UI en UX Design:

Om de gebruikerservaring zo prettig mogelijk te maken hebben wij aan de hand van de zelf aangeleverde wireframe voorstellen nieuwe UI en UX designs gemaakt. Hierbij is de homepage ontworpen met oog op het presenteren van het nieuwste product met hierbij een ingang tot het webshop gedeelte. Daarnaast is een persoonlijke menu balk ontworpen waarin een overzicht van de geselecteerde producten inzichtelijk blijft.

Weergave store pagina ZFFRN kleding

WordPress Theme & Woocommerce

Om te zorgen dat de basis van de website goed staat is er gebruikt gemaakt van het Woodmart thema. Het Woodmart thema is ontwikkelt om Woocommerce webshops mee te bouwen, ook biedt het de mogelijkheid tot gemakkelijk custom coding wat het ideaal maakt voor het omzetten naar de wensen van ZFFRN. Hiernaast biedt Woocommerce de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier de producten online op de gewenste manier te weergeven.

Wat wij hebben gedaan voor ZFFRN

WordPress

HTML/CSS, JavaScript Animation, WordPress, Responsive Website

UI/UX

Landing Pagina’s, User Flow, Wireframing, Prototyping, Web design

Branding

Visual Identity, Logo’s

Hierbij kunnen wij jou helpen

cartoon characters working on a webpage

Web development

Maatwerk of een template website, zolang het het doel bereikt is het goed! Wij kunnen voor ieder bedrijf de perfecte site maken die past bij het desbetreffende conversie doel. Hiernaast proberen bij de achterkant van de website simpel te houden zodat ook de klant zelf de website kan beheren.

UX/UI design

Door op de juiste manier user interface en user interface design toe te passen bereiken wij de gewenste resultaten voor ieder scenario.

people working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

Branding

Door duidelijk in beeld te brengen wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst beter wordt begrepen door de klant en doelgroep. Dit doen wij doormiddel van onderzoek en al opgebouwde kennis uit ervaring.

Online marketing

Wij kunnen je helpen om met jouw website meer clicks te genereren en hoger te plaatsen in de google zoekresultaten. Dit doen wij doormiddel van zoekwoord analyse en SEO optimalisatie met bijvoorbeeld Google search console.

cartoon characters working on a webpage
Back to list

Related Projects