SideShowProductions

PHOTOGRAPHY // VIDEOGRAPHY

The Professional memory saver

Side Show Productions is het bedrijf van de jonge ondernemer Robin de kant. Hij noemt zichzelf ook wel een “Professional memory saver”. Hij laat zichzelf niet graag beperken tot één type klant en hierdoor heeft hij in een aantal jaar een ontzettend breed Portfolio opgebouwd. Samen met hem hebben wij dan ook een design opgesteld wat het mogelijk maakt om zijn verschillende soorten werk inzichtelijk te maken voor de bezoekers van de website. 

UI & UX

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en dat geldt wellicht hier meer dan op een andere website. Met dit in gedachte is het juiste beeld tonen aan de bezoekers één van de grootste aandachtspunten geworden. Daarom is ervoor gekozen dat de header een slider wordt, die over de optie beschikt om naast afbeeldingen ook video’s erin te implementeren. Deze optie maakt het mogelijk om direct de verschillende beelden en stijlen uit het portfolio te tonen. De gebruiker wordt hierdoor direct aangesproken en meegenomen in de funnel om meer werk te bekijken of contact op te nemen. 

WordPress

Een portfolio website is een website waarbij de beheerder gemakkelijk bij zijn content moet kunnen. Het toevoegen, verwijderen en vervangen van content is namelijk een erg gebruikelijk iets. WordPress is hiervoor een goede fit en aan het einde van het aanleveren van het product leveren wij een kleine les in hoe navigeren door de wordpress omgeving werkt.

WordPress

HTML/CSS, JavaScript Animation, WordPress, Responsive Website

UI/UX

Landing Pagina’s, User Flow, Wireframing, Prototyping, Web design

Branding

Visual Identity, Logo’s

Hierbij kunnen wij jou helpen

cartoon characters working on a webpage

Web development

Maatwerk of een template website, zolang het het doel bereikt is het goed! Wij kunnen voor ieder bedrijf de perfecte site maken die past bij het desbetreffende concersie doel. Hiernaast proberen bij de achterkant van de website simpel te houden zodat ook de klant zelf de website kan beheren.

UX/UI design

Door op de juiste manier user interface en user interface design toe te passen bereiken wij de gewenste resultaten voor ieder scenario.

people working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

Branding

Door duidelijk in beeld te brengen wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst beter wordt begrepen door de klant en doelgroep. Dit doen wij doormiddel van onderzoek en al opgebouwde kennis uit ervaring.

Online marketing

Wij kunnen je helpen om met jouw website meer clicks te genereren en hoger te plaatsen in de google zoekresultaten. Dit doen wij doormiddel van zoekwoord analyse en SEO optimalisatie met bijvoorbeeld Google search console.

cartoon characters working on a webpage
Back to list

Related Projects