Naast een nieuwe en moderne webshop look en feel ook een algemene opschoning.

Design wat past bij het merkbeeld.

Lots of Style is een interieurstyliste die niet alleen van inrichten houdt, maar ook van zelf iets nieuws creëren. Zij wilde dan ook een website waar mensen al haar laatste werk kunnen volgen, nieuwe producten kunnen aanschaffen en diensten aanvragen. Bij een interieur stylist met ruim 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in het uniek in richten van huizen hoort een professionele site. 

Cijfers waar we trots op zijn

-35%
Bounce percentage
+42%
Gemiddelde sessie duur
+20%
Aantal gebruikers per maand

Herstructureren

Lot’s of Style was een website met erg veel content maar zonder een echte funnel. Omdat er zoveel content was zonder structuur zagen wij dat gebruikers niet door de site heen kwamen ookal wilde ze dit wel. Dit zorgde voor een daling in conversie en een flinke verhoging in bounce percentage. Door een duidelijke sturing aan te brengen voor de gebruiker hebben wij het bounce percentage met 35% kunnen verlagen in de eertse 3 maanden. Hiernaast hebben wij ook de gemiddelde sessie duur van de gebruikers kunnen verhogen met 42%.

WordPress Theme & Woocommerce

Om te zorgen dat de basis van de website goed staat is er gebruikt gemaakt van het Woodmart thema. Het Woodmart thema is ontwikkelt om Woocommerce webshops mee te bouwen. Hiernaast biedt Woocommerce de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier de producten online op de gewenste manier te weergeven.

Before & After

Hierbij kunnen wij jou helpen

cartoon characters working on a webpage

Web development

Maatwerk of een template website, zolang het het doel bereikt is het goed! Wij kunnen voor ieder bedrijf de perfecte site maken die past bij het desbetreffende concersie doel. Hiernaast proberen bij de achterkant van de website simpel te houden zodat ook de klant zelf de website kan beheren.

UX/UI design

Door op de juiste manier user interface en user interface design toe te passen bereiken wij de gewenste resultaten voor ieder scenario.

people working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

Branding

Door duidelijk in beeld te brengen wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst beter wordt begrepen door de klant en doelgroep. Dit doen wij doormiddel van onderzoek en al opgebouwde kennis uit ervaring.

Online marketing

Wij kunnen je helpen om met jouw website meer clicks te genereren en hoger te plaatsen in de google zoekresultaten. Dit doen wij doormiddel van zoekwoord analyse en SEO optimalisatie met bijvoorbeeld Google search console.

cartoon characters working on a webpage
Back to list

Related Projects