Dé one-stop shop om morgen te kunnen beginnen met minen

Geen pre-orders, geen wachtlijsten, direct beginnen met verdienen!

Heliumhardware.nl is een nieuw bedrijf wat zich bezig houdt in één van de nieuwste en meest besproken onderwerpen van deze tijd: Crypto currencies. Het ‘minen’ van deze currencies wordt steeds populairder en Heliumhardware wilde zo snel mogelijk hierin mee kunnen draaien. De opstart tijd van dit project mocht dan ook geen maanden duren en moest binnen een week online staan!

WordPress Theme & Woocommerce

Om te zorgen dat de basis van de website goed staat is er gebruikt gemaakt van het Woodmart thema. Het Woodmart thema is ontwikkelt om Woocommerce webshops mee te bouwen. Hiernaast biedt Woocommerce de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier de producten online op de gewenste manier te weergeven.

Snel online

Trending producten blijven nooit voor eeuwig trending. Dus wanneer er gehandeld wordt in een product wat snel online moet is het ook van groot belang dat dit snel kan. Bij deze website bespraken we met de klant wat zijn wensen waren en wat verplichte functionaliteiten waren binnen de website. Dankzij de snelle en duidelijke communicatie vanuit de klant zijn kant ook was het voor ons mogelijk om deze complete website binnen een zeer korte periode online te zetten.

Hierbij kunnen wij jou helpen

cartoon characters working on a webpage

Web development

Maatwerk of een template website, zolang het het doel bereikt is het goed! Wij kunnen voor ieder bedrijf de perfecte site maken die past bij het desbetreffende concersie doel. Hiernaast proberen bij de achterkant van de website simpel te houden zodat ook de klant zelf de website kan beheren.

UX/UI design

Door op de juiste manier user interface en user interface design toe te passen bereiken wij de gewenste resultaten voor ieder scenario.

people working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

Branding

Door duidelijk in beeld te brengen wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst beter wordt begrepen door de klant en doelgroep. Dit doen wij doormiddel van onderzoek en al opgebouwde kennis uit ervaring.

Online marketing

Wij kunnen je helpen om met jouw website meer clicks te genereren en hoger te plaatsen in de google zoekresultaten. Dit doen wij doormiddel van zoekwoord analyse en SEO optimalisatie met bijvoorbeeld Google search console.

cartoon characters working on a webpage
Back to list

Related Projects