Een unieke woonervaring in de spoorzone van Tilburg

De Brabander steekt als een van de hoogste gebouwen fier uit boven de Spoorzone.

De in totaal 162 huurappartementen staan op een verhoogde plint en bieden een prachtig uitzicht over dit bruisende stuk van Tilburg. Het gebouw heeft 17 verdiepingen en ligt direct ten oosten van het nieuwe Burgemeester Stekelenburgplein (Stationsplein), naast Plan-t en ten westen van de LocHal. Midden in de bruisende Spoorzone dus.

Challenge

De Brabander Tilburg is een nieuwe unieke woonervaring in de Spoorzone Tilburg. Het is gevestigd op het Spoorzoneplein en biedt ruim 160+ appartementen aan. Dit mooie gebouw was nog in de bouw en moest een website krijgen om de te komen appartementen aan te bieden. Voor ons was de uitdaging om hiervoor het juiste design op te stellen en het vervolgens aan te leveren als een WordPress website. Dit is gemaakt samen met Propertylab.

Extra implementaties

Vanuit Propertylab werden nieuwe specifieke tools aangeleverd die geplaatst moesten worden in de website zoals kavelkaarten van de verschillende verdiepingen. Dit zijn eigen gemaakte tools geproduceerd buiten Woocommerce of WordPress zelf, maar het juist implementeren hiervan was dankzij de nauwe samenwerking geen probleem. Dankzij dit soort eigen tools kunnen de gebruikers het best mogelijke beeld van de woningen krijgen.

WordPress

HTML/CSS, JavaScript Animation, WordPress, Responsive Website

UI/UX

Landing Pagina’s, User Flow, Wireframing, Prototyping, Web design

Branding

Visual Identity, restyling

Hierbij kunnen wij jou helpen

cartoon characters working on a webpage

Web development

Maatwerk of een template website, zolang het het doel bereikt is het goed! Wij kunnen voor ieder bedrijf de perfecte site maken die past bij het desbetreffende concersie doel. Hiernaast proberen bij de achterkant van de website simpel te houden zodat ook de klant zelf de website kan beheren.

UX/UI design

Door op de juiste manier user interface en user interface design toe te passen bereiken wij de gewenste resultaten voor ieder scenario.

people working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

Branding

Door duidelijk in beeld te brengen wat de unique selling points zijn van jouw bedrijf zorgen wij ervoor dat jouw product of dienst beter wordt begrepen door de klant en doelgroep. Dit doen wij doormiddel van onderzoek en al opgebouwde kennis uit ervaring.

Online marketing

Wij kunnen je helpen om met jouw website meer clicks te genereren en hoger te plaatsen in de google zoekresultaten. Dit doen wij doormiddel van zoekwoord analyse en SEO optimalisatie met bijvoorbeeld Google search console.

cartoon characters working on a webpage
Back to list

Related Projects