Branding

Wij proberen bij het opstarten van een nieuw project altijd goed de aandacht te behouden bij de branding van uw website om hiermee het best mogelijk haalbare doel te behalen. Wanneer we het hebben over branding dan praten over hoe jouw website en product wordt overgebracht naar de klant. Hierbij is het belangrijk dat de juiste normen en waarden naar voren komen en dat de klant ervan overtuigd wordt dat jouw product bij hun past. De algemene uitstraling van de website moet ervoor zorgen dat de bezoeker nieuwsgierig en verleid wordt om verder op de website te kijken en gewillig is om de volledige funnel te doorlopen.

cartoon characters working on a webpage

Branding punten waar wij op focussen zijn

cartoon characters working on a webpage

1. Styling van uw website

De styling van uw website speelt een belangrijke rol bij het behalen van goede resultaten met uw website. Het is belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en past bij wat de gebruiker verwacht van een bepaald product. Dit is de reden dat een cosmetica webshop er dan ook anders uitziet dan de corporate website van een advocaten bureau. Bepaalde kleuren en layouts kunnen ervoor zorgen dat een site er bekend en vertrouwd uitziet voor de branche waarin de website verkeerd. Wij zullen u daarom helpen bij het vinden van de juiste stijl voor uw website. Wanneer u al een huisstijl heeft zullen wij samen met u kijken hoe wij deze op de juiste manier kunnen implementeren in de nieuwe site. Op deze manier behouden we de look en feel die uw gebruikers kennen maar gieten we het in een nieuw, fresh en modern jasje.

2. Een unieke uitstraling

Bij het opzetten van een website is het belangrijk dat jouw website opvalt tussen die van de rest, dit houdt in dat wij door middel van een concurrentieanalyse ervoor zorgen dat jouw website uniek is. Bij het ontwikkelen van een ontwerp wordt hier nauw naar gekeken en aan de hand van jouw stijl wordt een unieke nieuwe ervaring gecreëerd wat zal helpen van het juist overbrengen van jouw einddoel naar de klant.

cartoon characters working on a webpage
cartoon characters working on a webpage

3. Consistent design

Het is bij het ontwikkelen van een website erg belangrijk dat er wordt gefocust op het creëren van een goed samenhangend ontwerp. Wanneer er teveel verschillende vormen en stijlen zijn voor dezelfde functies kan een gebruiker verward worden en hierdoor afschrikken van een webpagina. Dit zijn gemiste mogelijkheden en dit moet voorkomen worden, daarom wordt er opgelet dat jouw website optimaal functioneert en zo makkelijk mogelijk te gebruiken is. 

4. Doelgericht ontwerpen

Bij doelgericht ontwerpen is het ontwikkelen van een goede funnel het belangrijkste. De goed ontworpen funnel zorgt ervoor dat de klant begeleid wordt bij binnenkomst tot het te bereiken van het conversiedoel. 

Het ontwikkelen van de juiste funnel voor uw product of dienst is iets waar wij in gespecialiseerd zijn. Wij doen dit door middel van onderzocht User Experience en User Interface Design. We hoeven het wiel namelijk niet opnieuw uit te vinden op dit gebied.

cartoon characters working on a webpage